Fordonsbelysning - LED-ramp Bil

Det finns flera olika typer av fordonsbelysning som gör dig och vägarna mer synliga i mörkret. En av de främsta är LED-ramper. Här hittar du allt du behöver veta vad gäller LED-ramp.

Vad är en LED-ramp?

En LED-ramp är en typ av fordonsbelysning som används som allra bästa i mörkerkörning. En LED-ramp är oftast bestående av flera sammansatta lysdioder (LED-lampor) i en länga som tillsammans gör din fordonsbelysning ännu starkare.

LED-ramp för ökad säkerhet

En LED-ramp ökar din trafiksäkerhet väsentligt, främst då det kommer till att köra i mörker. Detta då en LED-ramp gör dig allt mer synlig samtidigt som det ger dig bättre och längre sikt över vägbanan.

I trafiken kan enstaka sekunder vara skillnaden mellan liv och död. Med en LED-ramp ger du dig själv de allra bästa förutsättningarna för att upptäcka oplanerade hinder eller stopp på vägbanan. Ju bättre sikt du har, desto tidigare kommer du att se hindret, vilket innebär att du tidigare kommer hinna trycka ned din bromspedal. Detta kan betyda att du sparar de livsviktiga metrarna fram till en potentiell livshotande olycka.

Ljus ger säkerhet och är ett ypperligt sätt att själv vara med och sträva efter Nollvisionen.

Fördelar med LED-ramp

Bortsett från de säkerhetsmässiga fördelarna som följer vid montering av LED-ramp på ditt fordon så kommer även flera andra fördelar som gör det tydligt varför man bör välja en LED-ramp framför andra typer av extraljus.

  • Prisvärda
  • Enkla att montera
  • Stryktåliga med lång hållbarhet
  • Jämnt, fint och starkt ljus
  • Estetiskt snyggt

Köpa LED-ramp

Är du på jakt efter att köpa LED-ramp till din bil för att öka din och andras säkerhet och dra ditt strå till stacken vad gäller Nollvisionen? Besök då Comp-Lux som är experter på LED-ramper och fordonsbelysning i stort! På Comp-Lux är de kräsna med vilka produkter de erbjuder sina kunder och är oerhört noga med att bara sälja LED-ramper från de absolut bästa varumärkena.

Spana in ett brett sortiment hos Comp-Lux för att köpa en LED-ramp på ett trygg, bekvämt och enkelt sätt.

LED-ramp – Bäst i test

Är du osäker på vilken LED-ramp du bör köpa? Kanske vill du lista ut vilken LED-ramp som är bäst i din prisklass? Inga problem – här guidar vi dig till de sidor som gjort tester för att ta fram bästa LED-ramp i olika kategorier. Klicka dig in nedan för att ta del av ett bästa i test av LED-ramp: