Är du på jakt efter att hyra bil? – Tips och idéer inför din bokning

Hyrbil – Ett lätt och smidigt alternativ

Är du i din hemstad och egentligen bara ska åka och handla, men är utan bil? Då är Sunfleet ett bra alternativ. Du hyr här under den perioden du önskar och smidigt använder en app för att komma igång. Är du på jakt efter en hyrbil under e längre period? Då finns det många företag som är villiga att hjälpa dig för att hitta rätt bil och rätt känsla.

Vad ska man tänka på när man hyr en bil? – 4 guidetips för den bästa upplevelsen

1

Jämföra biluthyrningsfirmor – Pris, utbud och företagskännedom

Det är givetvis bra att kolla prisjämförelser när du bokar bil. Dock är inte prislappen det enda. Kolla utbud av bilar, vad som ingår i priset och vilken firma du bokar av är minst lika viktigt. Det ska vara tryggt att hyra bil på nätet.

2

Boka bil i förväg – Garanterad modell i din smak

Det kan ibland vara smart att boka hyrbilen en god tid i förväg. Dels får du chansen att välja den bil som passar just dig bäst, sedan få möjlighet till ett eventuellt billigare pris än om du bokar på plats.

3

Kolla vad som ingår när du ska hyra bil – Försäkring och information

Vilka försäkringar ingår? Är ni flera förare? Fria mil? Dessa frågor är viktiga att ha med sig när man hyr bil. Det kan annars bli risk för ett missförstånd mellan försäljaren och köparen och kan bli dyrare än planerat.

4

Välj rätt bil – Utifrån antal personer, aktivitet och storlek

Innan du gör din bokning: planera vilken storlek du behöver på bilen utifrån antal passagerare, hur långt ni ska köra och hur mycket packning ni har med er.